Jump to content
mdav1970

Turbo vernier pulley on 2.0l Pinto

Recommended Posts

 has fuel, no spark, so either rotor arm or accuspark ignition in dizzy...

Power from coil to dizzy ok...no power showing from HTs...

Changed dizzy cap but motor factor didn't have rotor arm, so will get one from somewhere tomorrow or Monday.

Edited by mdav1970

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found the issue of no spark...one of the 2 wires from the coil to electronic ignition in dizzy had come free from its spade connector..once I put a new spade connect on she started straight away...seemed to run great, gave her a test run and went like a rocket...however she stopped again, just 50 metre from the house....😤 started her again and managed to get her home..

I've got HT lead testers on so can see her sparking...they all seem ok at start then 1 & 2 start to miss and fade and then stop...so I'm reconning it's the accuspark electronic ignition that's at fault..

Edited by mdav1970

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...